Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μια σειρά από ατυχή (ιατρικά και μη) γεγονότα...


*Να ανοίγεις το βατράχι, προσπαθώντας να του βγάλεις την καρδιά (για το αναγκαίο πείραμα) , να μην καταλαβαίνεις τι είναι εκείνο το πράσινο που εξέχει, να το ζουμπάς και να σου πετάγεται η χολή του στην καινούρια μπλούζα που αγόρασες...

*Να πηγαίνεις, με την από πριν λερωμένη μπλούζα, σε μία ομαδική συνάντηση το μεσημέρι, με έναν καθηγητή - για την οποία (και μόνο!) περίμενες από το πρωί στη σχολή- και να σου λέει η γραμματέας ότι κάτι του έτυχε και δυστυχώς έφυγε.

        *Να τρέχεις για να προλάβεις το λεωφορείο, ούσα φορτωμένη με ένα κάρο βιβλία της σχολής (διότι είναι και γκουμούτσες τα συγγράμματά μας)... Να το χάνεις στο τσακ και να πρέπει να περιμένεις 15 (στην καλύτερη των περιπτώσεων) λεπτά.

*Να φτάνεις στο σπίτι και να ψάχνεις άπειρες ώρες τα κλειδιά σε αυτή την τσάντα με τα βιβλία και στην άλλη τσάντα με όοοοολα τα "υπόλοιπα" είδη που κουβαλάμε εμείς τα θηλυκά...(κλασικά)

*Να μπαίνεις τελικά σπίτι με την ψυχή στο στόμα, νιώθοντας ότι το στομάχι σου έχει γίνει αερόστατο που σου πιέζει τους πνεύμονες, από τον κοπανιστό αέρα που το τάισες! Να κάθεσαι να φας με την ησυχία σου ένα ΤΕΛΕΙΟ φαγητό και ΞΑΦΝΙΚΑ να γίνεται μία υπερ-εκτυφλωτική και εκκωφαντική ΕΚΡΗΞΗ στην κολόνα της ΔΕΗ, ακριβώς έξω από το παράθυρο της κουζίνας, όπου κάθεσαι και τρως αμέριμνα. Το πρώτο που σκέφτεσαι : Θα πεθάνω. Το δεύτερο, αφού όλα είναι πλέον οκ: Γαμώτο! Πάλι μου κόπηκε η όρεξη!!!

*Μην έχοντας απολαύσει το φαγητό λόγω της έκρηξης, να κάθεσαι στον καναπέ για να δεις τηλεόραση και να συνειδητοποιείς το "τρίτον" της προαναφερθείσας έκρηξης : πάλι κόπηκε το ρεύμα...

*Να ανοίγεις το ψυγείο και να βλέπεις ότι έχει μείνει ένα μόνο μικρό παγωτίνι στην κατάψυξη, από ένα ολόκληρο κουτί που είχες αγοράσει... Να συμβιβάζεσαι και να το παίρνεις να το φας. Και ενώ δεν έχεις προλάβει ΚΑΝ να το απολαύσεις, να σου σπάει και να πέφτει κάτω!!!



*Τι; Θέλετε κι άλλο; Δεν άντεξα μετά! Παραδόθηκα... Πήγα για ύπνο!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου