Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πες μου ότι δε σου έχει τύχει ποτέ...

... να βγεις από δωμάτιο του σπιτιού και μόλις φτάσεις στην πόρτα του δωματίου στο οποίο κατεθυνόσουν, να αναρρωτηθείς "τι ήθελα εγώ τώρα;". Και φυσικά τα ενδεχόμενα είναι κυρίως δύο: είτε να πεις "α ναι" και να κάνεις αυτό που ήθελες, είτε να γυρίσεις πάλι στο δωμάτιο που ήσουν, σπάζοντας το κεφάλι σου να θυμηθείς τι σε κατεύθυνε στο άλλο δωμάτιο. Βέβαια, όταν το "άλλο" δωμάτιο είναι το μπάνιο, σπάνια ξεχνάς γιατί το επισκέφτηκες...ή και να το ξεχάσεις, ο οργανισμός σου φροντίζει να στο θυμίσει εγκαίρως!

...να τρομάξεις καθώς περπατάς (αφηρημένος) στο πεζοδρόμιο, επειδή το καθυστερημένο σκυλί της αυλής που μόλις προσπέρασες θυμήθηκε να επιδείξει την αγριότητά του και τις φωνητικές του ικανότητες.

...να ανοίξεις την τηλεόραση για να χαλαρώσεις και να μη μπορείς να βρεις ούτε ένα πρόγραμμα που να σε κάνει να βάλεις φρένο στο ιλιγγιώδες ζάπινγκ που ξεκίνησες.

...να σηκώσεις το τηλέφωνο και σε λιγότερο από δευτερόλεπτα να το κλείσεις λέγοντας "Λάθος κάνετε." (και στις πιο προχωρημένες καταστάσεις : "Σας μοιάζω για τη Ρούλα κυρία μου;;;" )

...να μην προλάβεις ένα μέσο μαζικής μεταφοράς ΣΤΟ ΤΣΑΚ.

...να θες να κανονίσεις μία έξοδο μία μέρα που τελικά ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορεί, και την αμέσως επόμενη που έχεις κανονίσει ΕΣΥ, να σε θυμούνται και να σου προτείνουν να βγείτε ΟΛΟΙ.

...να σου ακυρώσει κάποιος ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ κάτι που είχατε κανονίσει από καιρό.

...να γελάς κάθε τρεις και λίγο ενώ βλέπεις ταινία "τρόμου" στον κινηματογράφο.

... να παρακολουθείς μία διάλεξη/σεμινάριο/μάθημα και να "πιάσεις" τον εαυτό σου να σκέφτεται κάτι εντελώς άσχετο, όπως τι θα κάνεις το βράδυ ή πού θα πας διακοπές το καλοκαίρι. Το χειρότερο είναι, μόλις "επανέλθεις", να συνειδητοποιείς ότι έχει ειπωθεί κάτι που όντως περίμενες να ακούσεις και σε ενδιέφερε...

...να θες τόοοοσο πολύ να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μη σε παίρνει κανείς ή να σε παίρνει κάποιος που δεν είναι "αυτός" που έπρεπε να σε πάρει εκείνη τη στιγμή


Καλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου